Archív | Listopad, 2013

Freya zazářila na 18. udílení cen MOBO Music Awards

28 lis

Spodní prádlo Freya získalo další skvělou známku na udílení cen Mobo Awards 2013

Značka spodního prádla Freya měla tu čest účastnit se letošního udělování cen Mobo Music Awards, kde měla v zákulisí ve VIP prostoru exkluzivní stánek Freya Bra Booth. Udílení cen Mobo Awards, které se konalo ve zbrusu nové Hydro Arena v Glasgow a které je jedním z nejsledovanějších hudebních show na světe, oslavilo 18. narozeniny, díky účasti mnoha úžasných celebrit na udílení cen, jako např. Iggy Azalea, Laura Mvula, Stooshe, MKS, Aluna George a Ms Dynamite, mohl tým značky Freya nabídnout VIP osobám a umělcům profesionální zkoušení podprsenek v našem exkluzivním stánku Freya Bra Booth, stejně jako jim ukázat svou poslední kolekci spodního prádla a plavek pro sezónu podzim/zima 2013.   DECO-CHARM-SILVER-UNDERWIRED-MOULDED-PLUNGE-BRA-1471-THONG-1477

Ann-Marie Manley, vedoucí marketingu značky Freya řekla: „Byli jsme nadšeni, že jsme byli jako jediná značka spodního prádla a plavek opět vybráni účastnit se i letošního udílení cen Mobo. Vzhledem k tomu, že jsme byli nedávno jmenováni CoolBrand, nemohli jsme se dočkat, až se dostaneme do zákulisí udílení cen a setkáme se a pozdravíme se s co nejvíce celebritami a VIP osobami. Nejvíce nás ohromil počet celebrit, které si chtěly nechat poradit od profesionála a vyzkoušet podprsenku v našem stánku s podprsenkami!”

photo 5

Zpěvačky ze skupiny Stooshe, které potvrdily, že jsou velkými fanoušky značky Freya!

 

 

 

 

 

Nádherná Pussycat Doll Kimberley Wyatt, která si kolekci zamilovala!photo 2

Lisa Mafia ze skupiny So Solid Crew, která byla pozvanána zkoušku podprsenek značky photo 1Freya!

 

Madonna v podprsence Belle na obálce Harpers Bazaar!

25 lis

madonnaSvět hvězd, celebrit a idolů z dětství může být a zdá se pro obyčejného člověka nedosažitelný, ale to není pravda! Naše idoly jsou také lidi, naše oblíbené zpěvačky mají také ňadra a hledají ideální volbu, stejně jako my. Ukazuje se, že tento svět není až tak vzdálený…

Dovolujeme si oznámit, že již poněkolikáté byla Madonna „přistižena“ v podprsence Belle značky Fantasie. Tentokrát na obálce prestižního magazínu Harpers Bazaar. Jak je vidět, každý se může cítit jako světoznámá hvězda. Stačí přijít do salónu se spodním prádlem Fantasie a požádat o Belle!

Podprsenka Belle značky Fantasie je dostupná ve třech barvách: bílé, černé a béžové. Materiál je kluzký jako satén, proto je velmi příjemný pro každodenní použití. V nabídce naleznete dvě konstrukce podprsenky: košíčky Full Cup a Plunge s nízkým středem. Nabídka velikostí: 65-90 D-JJ.

BELLE-BLACK-UNDERWIRED-BALCONY-BRA-6010-THONG-6070