OH MY LONGLINE…

26 čvn

Je to typ podprsenky, kterou ženy milují. Design, který nejen skvěle vypadá, ale také poskytuje ideální zpevnění. Tato podprsenka opravdu splní váš sen. Je to skvělá volba díky výjimečnému a unikátnímu stylu. Takový „KLENOT“, který upoutá pozornost. Poznejte lépe jeden z nejprodávanějších designů EVEDEN WACOAL GROUP. Poznejte LONGLINE.

Můžeme ho nazvat prodlouženou podprsenkou, polokorzetem, topem s kosticemi, ale bez ohledu na pojmenování, je především velmi populární. Podprsenka s prodlouženým živůtkem se stala hitem ve světě celebrit a šoubyznysu. Je skvělou volbou pro ženy s plochým bříškem, které se chtějí pochválit svými přednostmi. Typ LONGLINE najdeme v nabídce značek FREYA, FAUVE, ELOMI a HUIT.

LONGLINE FREYA

Podprsenku LONGLINE u značky FREYA najdeme ve dvou verzích. První z nich:( např. Hopscotch )je podprsenka na klasické bázi Padded Half Cup. Košíček této podprsenky je mírně vyztužený a obsahuje svislé švy. Ramínka jsou nastavitelná po celé délce. Podprsenka skvěle nadzdvihne poprsí. Dalším typem je Moulded LONGLINE, která má teplem vytvarované košíčky, jako slavný styl DECO.

LONGLINE HUIT

LONGLINE značky HUIT má ve většině typů vyjímatelné push-up vycpávky. Tato konstrukce je výjimečná, protože tyto vycpávky nejsou plněny pěnou ani gelem, ale vzduchem. Díky tomu je podprsenka lehká a pohodlná. Podprsenka z této nabídky je určena pro ženy, které sní o větším poprsí.

 LONGLINE ELOMI

Podprsenka LONGLINE značky ELOMI má měkké košíčky s kosticí. Díky širokému pruhu na zádech vyhladí všechny nedokonalosti. Ramínka jsou nastavitelná po celé délce. Podprsenku dodatečně zpevňují boční kostice, tím zaručuje optické zeštíhlení.

BELLE-DE-JOUR-NOIR-PADDED-LONG-LINE-E8-BRIEF-J20-CONSUMER PANSY-MIDNIGHT-UNDERWIRED-PADDED-LONGLINE-BRA-1683-SHORT-1686-CONSUMERMEGAN-NAVY-UNDERWIRED-LONGLINE-BRA-8861-BRIEF-8865-CONSUMER

Napsat komentář