O nás

O Freye

Freya má celou řadu krásného spodního prádla až do velikosti košíčku K. Spodní prádlo a plavky Freya jsou navrženy a vyráběny za účelem uspokojit zakaznice s větším poprsím a to díky skvělému střihu spodnho prádla a plavek.

Dobrodružná, sexy a sebevědomá jsou tři slova ktera nejlepe vystihnou spodní prádlo značky Freya. S velikostí košíčku od B po K, každá řada je velmi trendová. Perfektní střih a skvělá opora poprsí vám zaručí bezchybný vzhled.

http://www.freyalingerie.com

Plavky Freya nabízí ojedinělý styling a skvělý střih, které vam zajistí, že vám plavky s košíčkovou velikostí perfektně padnou. Cíl, pro nás, kdo Freyu milují, je jednoduchý-zaručit vám, že budete středem pozornosti jak u bazenu tak i na pláži. Každá řada vám zaručeně výborně padne díky jejímu bezchybnému střihu a opoře poprsí , ať už nosíte velikost košíčku B anebo HH.

http://www.freyalingerie.com/swimwear

Freya Active uspokojí všechny milovnice sportu s větším poprsím. Nejprodávanější značka  sportovních podprsenek je nabízena až do velikosti košíčku K.

http://www.freyaactive.com

‘Freya Lounge-Freya pro doma’ nabízí perfektní kombinaci pohodlného a svůdného oblečení s řadou neodolatelných     stylů. Díky ‘mix&match’ si můžete sami zvolit vršek a kalhoty z jedné řady a vytvořit tak tu správnou kombinaci pro vás. Každá řada je vyrobena z měkké viskózy/lycry a obohacena krajkou-idealní pro domaci večery. Se skrytou košíčkovou oporou Freya Lounge zajistí, že se budete vždy cítit  svůdně a pohodlně.

http://www.freyalingerie.com/Lounge

Napište nám

Máte otazku, pochybnost či se chcete s námi o něco podelit? Neváhejte a napište nám!

Eveden Ltd
spólka z ograniczoną odpowiedzialnością)
Oddzial w Polsce
ul.Chemików 1
32-600 Oświęcim
POLSKA

klikněte na mapu

Telefon: 33 445 82 06
Fax: 33 847 21 69
Kontakt: info@eveden.com

IČO: 171167
Registrováno v Anglii
DIČ: GB638287602

Napsat komentář